![]() |
![]() |
#1 |
Jauniņais
Reģistrācija: 13.05.2012
Dzinējs: 2.0 16v
Ziņas: 166
![]() |
![]() Sveiki man ir tāds jautājums par corrado, manu corru visu laiku mētā pa apsniguša, ledainu ceļa, uz slapja slīd un tā tālāk, krč nēsmu braucis ar mašīnu kura tik slikti turās uz ceļa un man bail braukt ar viņu ātrāk, katik no pagrieziena neizslīd vai ko tādu, es gribēju zināt vai tā vājā stabilitāte corrai ir raksturīgi mazā svara dēļ vai kautkā cita vai arī es vienkārši iegrābos ar nekvalitatīvām ziemas riepām? kā jums ir ar vadāmību? ja viss ir ok tad lūdzu izsakiet savus variantus kas man varētu būt pie vainas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jauniņais
Reģistrācija: 07.02.2008
Ziņas: 142
![]() |
![]() Man jau liekas, ka pie vainas ir riepas ,bija man kaut kādas kreisās riepas (laikam ķīniešu) uz slapja asfalta slīdēja pamatīgi - ja tā straujāk vajadzēja nobremzēt - izslīdēja, braucot pa ziemu nu galīgi nejutos droši!
![]() (Auto Pasāts). Paskaties vai Tev uz tām riepām vispār ir rakstīts, ka tās ir ziemas vai tikaj M+S! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kluba biedrs
Reģistrācija: 12.11.2009
Dzinējs: 2.0l ABA 16V
Ziņas: 2,699
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Riepas vai varbūt savirzes neesamība. Par ziemu neko nevaru patiekt, bet pa slapju tagad ar labām riepām jūtos labi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jauniņais
![]() |
![]() nu tās ir ziemas riepas vēl radzes rāvu ārā savirze arī nedaudz ir sabojāta bet brauc taisni, es biju domājis kā? citi corrado jūtas uz ceļa ziemā varbūt tiešām riepas vainīgas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vietējais
Reģistrācija: 01.07.2006
Dzinējs: ļoti labs
Ziņas: 3,623
![]() 1. auto tehniskais staavoklis, t.sk. riepas
2. bliive
![]() |
#6 | |
Jauniņais
![]() |
![]() Citēt:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Kluba biedrs
Reģistrācija: 12.11.2009
Dzinējs: 2.0l ABA 16V
Ziņas: 2,699
![]() Citēt:
Daiļrunīgais Kaspars ar blīvi noteikti, bija domājis tevi kā šoferi - blīve starp stūri un sēdekli ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kluba draugs
Reģistrācija: 12.02.2010
Dzinējs: 2.0 TDI
Ziņas: 4,191
![]() radzes riepas bez radzem ir galigi garam!! Noperc hakapelita rsi vai ds-2 un vizinies laimigs
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vietējais
Reģistrācija: 01.03.2007
Dzinējs: 2,0 8V 115zs
Ziņas: 1,721
![]() a kādas ir gumijas aizmigurējam tiltam, vispār kādā stāvoklī ir gumijas
![]() |
#10 |
Kluba biedrs
Reģistrācija: 01.11.2009
Dzinējs: 2.0 16v ABF
Ziņas: 1,172
![]() |
![]() Nu par to mazo svaru man gan liekas tu pārspīlē, jo corrado priekš saviem izmēriem manuprāt ir pat ļoti smags
![]() Par mētāšanu - ņemot no savas pieredzes ar corrado varu teikt ka: viens no iemesliem ir amartizatoru stāvoklis (man ir slikti jau ilgi taisos nomainīt, jo ar katru dienu tā mašīna paliek nestabīlāka un pamatīgi peld pa ceļu) otrs - visa ritošā kopumā plauktu bukses, šarnīri utt. + savirze trešais - riepas (piemēram biju pagājušajā nedēļā aizbraucis pie vecākiem uz gulbeni un biju pārsteigts ar kādiem mēsliem cilvēki brauc! Situācija tāda pie viena veikala izbraucamais ceļš ir slīpumā- kamēr nācu no veikala līdz mašīnai skatījos un brīnījos ka neviena mašīna (3 pēc kārtas) netiek augšā. Intereses vadīts ar braucu speciāli pa turieni- man pat nenospolējās un mierīgi izbraucu ar 2 sezonām brauktām riepām -šī ir trešā) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Jauniņais
![]() |
![]() Citēt:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Jauniņais
![]() |
![]() Citēt:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Kluba biedrs
![]() |
![]() Citēt:
es gan sāktu ar buksēm un savirzi, ja jau pats raksti ka tas varētu biki no normas |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Jauniņais
![]() |
![]() Citēt:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kluba biedrs
![]() |
![]() zini kā no tavas puses izklausās? darīt neko negribu, bet gaidīšu ziemassvētku vecīti, lai atnes uz svētkiem mašīnai stabilitāti!!!!
galu galā mašīnas stabilitāte ir atkarīga no visa kopumā (ritošā, riepas)! ne tikai no vienas atsevišķas lietas. Protams lielu daļu var ietekmēt tieši riepas. A varbūt tev tas autiņš pats līks un greizs? kāds tilts uzsists no vietas un nemaz neiet taisni |
![]() |
![]() |
![]() |
Šeit ir: 1 (lietotāji - 0 , ciemiņi - 1) | |
Tēmas opcijas | Meklēt tēmā |
|
|