![]() |
|
Reģistrācija | Biežāk uzdotie jautājumi | Lietotāji | Kalendārs | Meklēt | Jaunas ziņas | Atzīmēt forumus kā izlasītus |
![]() |
|
Tēmas opcijas | Meklēt tēmā |
![]() |
#31 |
Kluba biedrs
Reģistrācija: 20.11.2009
Dzinējs: 1.8T (remaped)
Ziņas: 3,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cena ļoti mainās no tā cik darba jāiegulda sagatavošanā,cik daud buktes un špaktelēšanas darbi, sānu plūdlīnijas salaist, utt... man corra bij tuvu 1tk Ls
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Kluba biedrs
Reģistrācija: 19.09.2006
Dzinējs: 2.0 16VT under construction
Ziņas: 2,793
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citēt:
tieši tā, un vai apakša kautko dara vai ne, un arī protams motortelpa ir vai nav jākrāso
![]() |
![]() |
#33 |
Jauniņais
Reģistrācija: 24.03.2014
Dzinējs: 2.0 8V/LPG
Ziņas: 49
![]() |
![]() Paldies par par info, būs vien ciešāk jāsavelk jostas un jākrāj nauda. Cik nopratu, zem 1k eur, neviens neuzņemsies tādu darbu, bet ja tomēr, tad par kvalitāti jāaizmirst.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Jauniņais
Reģistrācija: 29.09.2011
Ziņas: 12
![]() |
![]() Es krsoju auto- man ved projektus pat krsot- teik
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Jauniņais
Reģistrācija: 29.09.2011
Ziņas: 12
![]() |
![]() teikšu godīgi- krāsoju parastā garāžā un tā tālāk, galvenais ir kāda attieksme cilvēkam kas to dara pret to ko dara. Par labi nokrāsotu auto vidēji samaksa ir ap 1,200-1,500 euro, bet ja vēlas viekšpuses (durvju ailes, bagažnienu un motortelpu) tad samaksa var augt. Esmu strādājis servisā un teikšu ka reti kurā servisā labi un pareizi krāso auto- primāra lieta kā epoksīda grunts vai skābā grunts tur ļoti bieži neeksistē vispār...
Cenas kā jau minēja ir mainīgas jo kādā stāvoklī ir auto, cik buktes un rūsa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Jauniņais
Reģistrācija: 11.08.2016
Dzinējs: Corrado
Ziņas: 2
![]() |
![]() tādēļ es krāsoju tikai oficiālos servisos, kur specializējas virsbūvju remontā un dod garantiju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Vietējais
Reģistrācija: 16.09.2006
Dzinējs: 2.9 Hartmann edition
Ziņas: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Es parasti krāsoju AG Glazūra Zolitūdes 73b, cena dārga, kvalitāte teicama, rindas lielas
![]()
![]() |
Šeit ir: 1 (lietotāji - 0 , ciemiņi - 1) | |
Tēmas opcijas | Meklēt tēmā |
|
|